Ahmet ORHAN İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, Bilimsel gelişmelere açık, Fırsat eşitliğinin sağlandığı, Milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan; Farklı kültürlere, hak ve sorumluluklara saygılı Bilim ve teknolojiyi yakından izleyen, Araştıran, uygulayan, üretken, Sorumluluklarının bilincinde, Çağdaş uygarlık düzeyinde yeniliklere sahip Nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Misyonumuz Biz ; Başöğretmenimiz Atatürk’ün ilke ve inkılâpları doğrultusunda, Eğitim Liderleri Öğretmenler Eğitim Gönüllüleri Sivil Toplum Örgütleri ve Kamu Kurum ve Kuruluşları ile işbirliği içinde çalışarak; ilçemiz düzeyinde Günümüzün eğitim sorunlarını çözme, Yarına daha çağdaş, demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, Düşünen, araştıran, öğrenen, öğrendiğini yorumlayan, sorgulayan, Özüne, kültürüne, değerlerine sahip Her türlü bilimsel ve teknolojik gelişmeye açık ve yaşamına uygulayabilen Okullarımıza, Bağlı Birimlerimize ve Çevremizle bir bütünlük içinde Kaliteli hizmet vermek için var olan Bir kurumuz.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ahmetorhanio.meb.k12.tr

Adres - KAŞIKÇILAR MAH. ÜNSAL SK. AHMET ORHAN ILK OKULU SİTESİ NO: 3 BAHÇESARAY / VAN

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -